Wij kijken terug op een fijne en interessante workshop Gespreksvaardigheden. Ik heb van verschillende collega’s positieve reacties gekregen na afloop.
Hanneke Breman – Ohler, Christelijk College Groevenbeek
~
Ik ervaar Teddy als een zeer prettige, betrokken en deskundige collega-lerarenopleider. Zowel in de voorbereiding als tijdens de colleges werken we goed samen en vullen we elkaar denk ik goed aan. Vanuit haar ruime ervaring en door de jaren heen opgebouwde deskundigheid op tal van thema’s die horen bij het leraarsvak is zij een belangrijke kracht en inspiratiebron voor onze opleidingen. 
Dr. Jan Marten Praamsma, vakdocent, onderzoeker en lerarenopleider bij de Graduate School of Teaching van Universiteit Utrecht
~
Ik heb samen met Teddy een groep (masterstage en algemene didactiek) begeleid en dat is me zeer goed bevallen. Ik vind haar zowel inhoudelijk als praktisch sterk. Daarnaast vind ik haar sterk in samen-gedrag; Teddy is de rust zelve en zeer vriendelijk, zowel naar studenten als naar collega’s toe, gecombineerd met een heldere, professionele zakelijkheid. Wat mij bijzonder aanspreekt, is de gelijkwaardigheid in haar communicatie en interactie met studenten. Wat betreft samenwerking: het is goed sparren en uitwisselen met Teddy. Ze staat open voor de inbreng van de ander en nieuwe ideeën, en de bijeenkomsten zijn het resultaat van samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid. 
Dr. Karin Smit, opleider bij de Graduate School of Teaching van Universiteit Utrecht
~
Teddy is een ervaren docent en lerarenopleider. Zij werkt heel gestructureerd en ze is als collega betrouwbaar, collegiaal en to the point. Ze weet wat er op scholen speelt en weet mede daardoor heel goed waar onze studenten mee te maken hebben. Teddy en ik kunnen samen onderwijs vormgeven dat zowel theoretisch als praktisch is en ook aansluit bij de concerns van de studenten.
Dr. Hanneke Tuithof, opleider bij de Graduate School of Teaching van Universiteit Utrecht
~
Teddy volgde bij mij de opleiding Beeldcoaching / Didactisch Coachen. In de opleiding toonde zij zich als een vakvrouw die de ander benadert met een open hart en die tegelijkertijd haar vak verstaat. Ze staat leer-georiënteerd in haar werk, is betrouwbaar en heeft een heldere onderwijskundige visie, die gebaseerd is op vertrouwen geven, uitdaging bieden en zo nodig ondersteuning geven. Ze heeft een ander veel te bieden.
Frans Faber, V&F Onderwijs Consult
~
Dank voor de super goede coaching Teddy, jij weet vertrouwen te geven en op een opbouwende manier zeer effectief te coachen!
Heleen Sanders, student Universiteit Utrecht

Hele prettige eigenschappen van Teddy zijn humor en relativeringsvermogen. Dat maakt werken met haar enorm plezierig! 
Francine Smink, tekstschrijver, docent Nederlands
~
Ik heb samen met Teddy een studiejaar de zij-instromers in de lerarenopleiding begeleid. Teddy is in staat om snel te focussen op wat belangrijk is in de ontwikkeling van aanstaande docenten. Ze legt makkelijk verbanden tussen de behandelde theorie en de onderwijspraktijk en heeft zich snel een plaats verworven in het opleidingsteam.
Ari de Heer, opleider bij de Graduate School of Teaching van Universiteit Utrecht
~
Teddy is een ambitieuze docent Nederlands die haar enthousiasme voor het onderwijs op een goede manier weet over te dragen op studenten. Als docentopleider zet ze studenten aan tot nadenken over de onderwijspraktijk en geeft ze zinvolle adviezen. Hierdoor kunnen studenten zich ontwikkelen tot vaardige docenten. 
Marlies Kunst, docent Nederlands bij Niftarlake College
~
Teddy is een betrokken, empathische en gedreven docentopleider. Ze stelt je in staat je te ontwikkelen op je eigen manier en geeft je zowel ruimte als richtlijnen. Ze laat je niet in het duister tasten en geeft je duidelijke tips als dat nodig is. Tegelijk laat ze je in je waarde. 
Hester Meuleman, docent Nederlands bij Goois Lyceum
~
‘Teddy heeft een aantal van mijn lessen bezocht en delen van de les gefilmd. Op basis van de filmpjes die ze gemaakt heeft heb ik concrete feedback gehad die mij verder hebben geholpen. Wat ik vooral prettig vind aan de begeleiding is dit: Ik krijg concrete en gerichte feedback. Teddy gebruikt de filmpjes om concreet te laten zien wat ik doe, en wat daar het effect van is op de groep/situatie. Ik ben dus zeer tevreden over de begeleiding.’
Jeroen Nagtegaal, docent wiskunde aan het Minkema College in Woerden